Nightwriters in Panama

Onder het motto ‘Wie niet lezen wil, moet maar horen’ organiseert schrijver Kluun op 12 april de zesde editie van Nightwriters. In deze aflevering van dit maandelijkse literaire evenement in de Amsterdamse club Panama treden A.F.Th. en Tommy Wieringa op.

Nightwriters is een gat in de uitgaansmarkt: de zes eerdere edities waren uitverkocht. De sfeer houdt het midden tussen nachtclub en huiskamer. In Panama staan in de grote zaal stoeltjes voor het publiek, de schrijvers zitten op banken. Het publiek is een afspiegeling van lezend Nederland. De bezoekers worden ook bij het programma betrokken, bijvoorbeeld door een quiz.

Five Minutes of Fame
Ook debutanten krijgen een kans op hun Five Minutes Of Fame: op de Nightwriters-site kunnen mensen hun eigen verhalen insturen, waaruit de optredende schrijvers elke keer het beste verhaal kiezen. De winnaar mag zijn of haar verhaal op de Nightwriters-avond voordragen.

Vanaf elf uur is er muziek van Bart Thimbles, de vaste dj.

Bundel
In oktober verschijnt de eerste Nightwriters-bundel met verhalen van onder anderen Joost Zwagerman, Herman Brusselmans, Wilfried de Jong, Saskia Noort, Tommy Wieringa en Kluun.

Nightwriters: 12 april, club Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam.

Download PDF

Tags:

Antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*